U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wie ben ik:

 

Ik ben 44 jaar, vader van een 10 jarige zoon en ik woon samen met mijn vriendin Judith. Ik ben dol op de natuur en ben graag in de bossen.  Ik houd ervan muziek te maken en diepe gesprekken te voeren.

De omgeving waarin ik opgroeide was complex waardoor ik aan een aantal ontwikkelingstaken onvoldoende ben toegekomen. Ik heb er wel geleerd mijn eigen behoeftes weg te cijferen tot het punt waarop ik niet meer goed wist wie ik was. Zeker in het begin van mijn carrière in de IT en makelaardij heb ik grote moeite gehad mezelf uit te spreken. Daardoor ging ik me als persoon ongewenst voelen en verdween het plezier in mijn werk.

De wake-up kwam toen ik 10 jaar geleden in een burn-out terecht kwam, zonder werk kwam te zitten en mijn huwelijk op de klippen liep. Op een bewustzijns festival kwam ik weer in contact met mijn levensenergie, waar ik vanaf mijn vroege jeugd  (6 jaar klinkt zo objectief, verwijzend naar een gebeurtenis in plaats van naar een proces) geen contact meer mee had. Dat was een geweldige herontdekking van mijn eigen vitaliteit, een antwoord op een diep gevoeld verlangen. Hierna ben ik een intensief zelfonderzoek aangegaan om mezelf te herontdekken. Ik heb  allerlei trainingen en workshops gevolgd, boeken gelezen en activiteiten ondernomen die me hierbij hebben geholpen. Daarbij kun je denken aan verschillende therapieën, ceremonies, vision quest, ademwerk, mannenwerk, veel vormen van meditatie en communicatietrainingen.

Ik ben mede daardoor ervaringsdeskundige geworden op het gebied van wat mensen van binnenuit beweegt. Ik vind het heel boeiend mensen te helpen ontdekken waar hun passies liggen en hen te stimuleren van daaruit te leven. Authentiek communiceren en jezelf kwetsbaar durven opstellen naar jezelf en de ander  maakt daar een wezenlijk onderdeel van uit. Voor mij komt dat allemaal samen in het werk dat ik met hoofdzakelijk met jongens en mannen doe in de vorm van coaching, lichaamsgerichte therapie, meditaties, workshops, jaartrainingen en mannencirkels. Daar ligt mijn passie en die deel ik graag met je.

 

 

Mijn waarden:

Balans is voor mij een grote waarde in mijn leven. Dit betekent dat ik mijn oordelen onderzoek. Oordelen over anderen en over mezelf. Maar ook irritaties die met onvervulde behoeftes te maken hebben. Ik daag je uit om je oordelen onder de loep te nemen en ook steeds meer balans in je leven te ervaren.

Ondanks de oordelen die je over jezelf hebt, zie ik jouw mooie menszijn. Een mens met een kwetsbare kant onder een laagje van gewoontes. En door me te verbinden met jou, kan ik jou ook in contact brengen met jouw mooie kant van jezelf. Een kant die je door middel van praktische stapjes snel heel erg zult waarderen.

Omdat ik goed kan luisteren. Tussen de regels door. Waardoor jij het gevoel krijgt echt gehoord te worden. Waardoor er vertrouwen ontstaat en jij dingen durft uit te spreken die je nog nooit hebt gedaan.


Ik nodig je uit om je leven weer in beweging te krijgen. Dit kan zijn op sportief gebied, maar ook op mentaal en emotioneel vlak. Dit is voor mij de weg om jou op gang te helpen naar je volgende stap. Ik laat je de beweging ervaren zodat je zelfstandig, met meer keuzemogelijkheden, verder kunt op jouw mooie levenspad ( dit kan wandelend, rennend, voelend, spiegelend of hersenkrakend zijn)

Het kan zijn dat je ergens mee worstelt maar er geen contact mee durft te maken. Bij mij mag dat er zijn, je komt voor je vraag van vandaag. Je worsteling is een onderdeel van een genezingsproces en dat mag je op je eigen tempo onderzoeken.

Het enige wat ik je aanbied is een weg......

 

Ik heb een sterke intuïtie en voel feilloos aan wanneer iets niet authentiek is. 

 Ik zal je uitnodigen om uit je hoofd te gaan en vanuit je gevoel te praten.

Motto: Zonder wrijving, geen glans en als het glanst neem er de tijd voor er van te genieten.